Anna D

Sagan om att flänga runt med mer och mindre katastrofala resultat.

London dag 1

Publicerad 2014-03-29 19:49:00 i London,



ÄNTLIGEN FÅTT TRÄFFA KATTEN, så jävla söt, dock lite scary när han får för sig att attackera ens fejs på kattunge-vis.
 
Fick ju även träffa Ivan om nån hade missat det <3<3<3
Vi åt på Casita (en av Streathams prisvärda pärrrlor)

Sen drog vi till City för Ivan skulle kolla på nån specifik TV på nån specifik Currys-affär vid Bank. Sen promenixade vi mot centrum.


Vi fastnade framför reseböckerna inne på Waterstones i evigheter. Jag gjorde en investering WIHOOO, mer om det sen! Älskar att bokmannen i kassan blev helt entusiastisk och började diskutera platser i världen man bara måste besöka :)
Sen gick vi av en händelse förbi Ye Olde Cheshire Cheese som jag har hört är Londons äldsta pub, dock aldrig varit där - så vi gick in! Och ja, det MÅSTE stämma. Gudars, stället t.om luktade uråldrigt och var byggt för dvärgar. Helt fantastiskt, gå dit :D Lite "om väggar kunde prata"-vibbar
Sen skulle Ivan inhandla jeans så vi valsade i stan osv, tills sir Vallin sa åt oss att komma och öla vid Great Portland Str. OKEJRÅ.
 
Blogg-appen funkar ej och har tagit bort halva inlägget 2 ggr. Så jävla kass. Får berätta den roligaste historien sen helt enkelt. 

Om

Min profilbild

24 år urgammal med tillhörande livskris, från Skellefteå, lever i London. Anser att livet mest bara är en transportsträcka mellan diverse resor.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela