Anna D

Sagan om att flänga runt med mer och mindre katastrofala resultat.

Norrlandshäng

Publicerad 2014-06-08 19:19:19 i Allmänt,






Nationaldagen (vars existens jag inte ens reflekterade över, förutom att hela landets befolkning tydligen var lediga från jobbet) spenderades i Piteå. Mormor-häng + kusinhäng! Vi hoppade även in i kusins bil och styrde mot Sikfors-hållet, det vill säga mormors/våra mammors barndomstrakter. När vi var små hade vår släkt kvar mormors barndomshem som en slags sommarstuga där vi hängde en del, men detta är miljoner år sedan. Angelica hade till exempel inte ens varit där på 15 år. Alltid märkligt att åka tillbaka till sådana ställen, blir nästan en överdos av nostalgi! Sjukt kul att åka tillbaka, vansinnes att allt ser EXAKT likadant ut och nästan lite obehagligt på ett sätt. Man påminns om hur fort tiden går och om hur gammal man är, typ.


På kvällen = tillbaka i Skell, vilket innebar en sjukt trevlig och ovanligt lugn förfest (där Wiz, Sanna/Andreas katt, var den sociala medelpunkten enligt honom själv) följt av Olles-terrassen osv.





Igår hängde jag i Byske med mor + djuret!
...och på kvällen blev det först fika/tjatter med Stina, sen Mimmis lägga för att plöja nya säsongen av Orange Is The New Black + äta chips/dip. DET BLIR BARA BÄTTRE OCH BÄTTRE!!! Kunde ej sluta se!
Och idag Byske-häng igen, pga att det är idylliskt och man gillar tomma stränder dit man kan släpa med hunden utan problem :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

24 år urgammal med tillhörande livskris, från Skellefteå, lever i London. Anser att livet mest bara är en transportsträcka mellan diverse resor.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela